Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Зустрічаємо оновлений Mercedes E-Class Coupe

На європейському ринку з҆ явився рестайлінговий E-Class Coupe, який отримав суттєві зміни у зовнішності та технологію 48-Вольтової гібридної системи для всіх силових агрегатів. Незважаючи на збільшення кількості опцій та покращення комплектацій, новачок зміг втримати базову вартість на рівні 50 тисяч євро. Вихід Mercedes E-Class Coupe заплановано на осінь цього року, тому варто трохи зачекати, щоб отримати яскраве у вибраній модифікації та з бажаним обладнанням.

Свіже купе приєдналось до раніше оновленого седана E-Class і це помітно неозброєним оком, адже передня частина купе дуже схожа на чотиридверну модель. Еволюційні зміни торкнулися передньої оптики, колісних дисків та радіаторної решітки. Крім цього, німецький виробник впровадив ряд сучасних технологій та модернізував силові агрегати. Досить виграшно новачок виглядає в нових кольорах та з світлодіодною оптикою, яка має ряд функцій налаштування світла відповідно від дорожньої ситуації.

В інтер҆ єрі рестайлінгового Mercedes E-Class Coupe увагу одразу привернуло нове рульове колесо з сенсорним керуванням додаткових функцій. Дуже стильне кермо вдало вписується в інтер҆ єр E-Class Coupe, але і в інших деталях салону відчувається стиль та розкіш Mercedes. Коли мова йде про інформаційно-розважальну систему Mercedes пропонує власну розробку MBUX до складу якої увішли одразу два екрани – панель приладів на 12,3 дюйма та центральний монітор на 10,25 дюйма. Крім звичайних функцій в Штудгарті можуть запропонувати опцію запобігання викрадення автомобіля поєднану зі смартфоном власника.

Як і раніше, для моделі Mercedes E-Class Coupe доступні 4-ри та 6-ти циліндрові мотори, але вже зараз всі вони доповнені 48-вольтовою системою допомоги двигуну. З моторами агрегатується безальтернативний 9-ступеневий автомат. Базовий E 220 d має 191 к.с. та 400 Nm крутного момента, що дозволяє купе прискорюватись з 0 до 100 км/год лише за 7,4 секунди. Модифікація E 400 d використовує 6-циліндровий 3 літровий мотор на 335 к.с. та 700 Нм момента. Базовим бензиновим агрегатом є 2-літрова четвірка на 194 к.с. В якості додаткового обладанання пропонується повний привід 4Matic. На вершині модельного ряду розташовано версію Mercedes-AMG E 63 4Matic Coupe… 

 

02.06.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Зустрічаємо оновлений Mercedes E-Class Coupe

Політика конфіденційності